onsdag, oktober 23, 2013

Endnu en onsdag

Så blev det endnu engang onsdag. Efterårsferien havde frembragt nogle (måske) geniale ideer. Disse blev debugget mandag og tirsdag, så dagen bød på optimering, optimering og endnu mere optimering. Robotten har nu lært at køre hurtigere, armen suser afsted, og der bliver skudt genvej flere steder. Desuden kan robotten nu løse hele banen. Det tager dog stadig langt over de 5 minutter vi har til rådighed.



At få robotten til at køre hurtigere lyder måske simpelt og ligetil. Her skal det dog bemærkes, at vi kæmper med en motor implementering, der kunne ønskes bedre. Vi kan desværre ikke ændre hastigheden uden at kalde fuld stop, hvilket ikke er specielt praktisk. Så lige nu bliver der lavet hjulspin for alle pengene. Desværre oplever vi også af og til, at motorer laver en speciel "dans". Desværre koster det sekunder og gør intet godt.

På nuværende tidspunkt kan vi desværre langt fra løse hele banen på fem minutter. Desværre kan vi ikke finde ét sølle klip fra andre hold, så vi har ingen ide om hvor godt de klarer sig. Vi tager en lille chance; så her er en lille film du kan fornøje dig med. Af sikkerhedsmæssige årsarger kan vi på nuværende tidspunkt ikke ligge mere ud, da kinesiske spioner helt sikker følger med. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar