søndag, november 03, 2013

Sidste søndag inden afrejse

Det burde være på nuværende tidspunkt, hvor alt kører som smurt i olie, eller maskinfedt.  Det er da heldigvis også tæt på at være tilfældet. Dog har robotten stadig nogle problemer. Problemer vi gerne skal have løst inden afrejse næste lørdag.

Vi er vidst ved at have deltaget så "mange" gange før, at vi kan sige at alt er som det plejer at være. Det vil sige en hektisk uge op til selve afrejsen, hvor alt skal til at gå op i en højre enhed, selvom det betyder at der lige skal lægges 25 timer mere ind i et ellers stramt program, vi kan jo altid sove i flyet på vej derned.
Det er lykkedes før, så mon ikke det også lykkedes i år :) Man skulle tro vi var blevet klogere siden sidste år med planlægningen ugerne optil. Men der kommer åbentbart hele tiden nye faktorer der spiller ind, som f.eks et studie, der også gerne vil have lidt tid.... Så jeg tror jeg vil sige at "alt er som det plejer" så det går jo nok.

Vi har smidt en lille film med hvor du kan se robotten i aktion. Den gennemfører hele banen på ca. 5 minutter (som også er den maksimale tid robotten har), men må dog afgive nogle points fra max point.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar